Kosmos Vize Başvuru Merkezini ziyaret eden başvuru sahiplerine yönelik güvenlik duyurusudur;


Ofisimizi ziyaret eden başvuru sahiplerinin aşağıda belirtilen eylemleri gerçekleştirmeleri ve belirtilen eşyaları içeri sokmaları ve kullanmaları yasaktır:

  • • Kameralar, fotoğraf makinesi veya herhangi bir ses/video kaydı yapan (mp3 okuyucu/çalıcı, taşınabilir bilgisayar, pilli kayıt cihazları, vb.),
  • • Kabin boyundan büyük çanta veya bavul ya da valiz, sırt çantaları, evrak çantaları veya fermuarlı çantalar, (Dosya bulunduruluyorsa yalnızca istenilen belgeleri içeren dosya bulundurulabilir)

*Yukarıdaki listede belirtilen objelerle sınırlı değildir.

  • • Yanıcı (kibrit, çakmak, yakıt ve benzeri gibi tutuşabilir) ve kesici (makas, kalemtıraş, törpü, vb.) her türlü nesne,
  • • Silah veya silah benzeri nesneler ya da herhangi bir patlayıcı malzeme,
  • • Evcil hayvan (Alerjik hassasiyetler sebebiyle),
  • • Mühürlü zarflar ya da paketler,
  • • Yiyecek ve içecek,
  • • Güvenlik görevlileri ve ofis yetkilileri şüpheli gördüğü eşyaları yasaklama ve şüpheli şahısları ofislerimize kabul etmeme hakkına sahiptirler.
  • *Yasaklama yukarıdaki listede belirtilenlerle sınırlı değildir. Güvenlik görevlisinin olaya göre tehlikeli ve sakıncalı görebileceği diğer nesneler de yasaklanabilir.
  • • Güvenlik nedenlerinden dolayı, vize başvurularında başvuru sahibi dışında arkadaş, akraba ya da iş arkadaşları/irtibatta bulunan kişiler gibi 3. kişilerin giriş yapmaları yasaktır (Başvuru sahibi ve vekâleten başvuru yapacak kişi dışında Kosmos Vize Ofisine giriş mümkün değildir). Fiziksel veya nörolojik olarak bir engeli bulunan başvuru sahiplerine yardım etmek üzere 1 refakatçi kabul edilecektir.

Kosmos Ofisinde yukarıda belirtilen yasaklı eşyaları muhafaza edecek herhangi bir yer bulunmamaktadır. Başvuru sahiplerinden, merkeze girmeden önce bu özellikte ve tipte eşyaları yanlarında bulundurmamak üzere organize olmaları rica olunur. Güvenlik politikamız gereği 7/24 kamera ile kayıt altına alınmaktadır. Önemle bilgilerinize sunarız.


Kişisel verilerinizin Korunması

Kosmos Vize Hizmetleri Limited Şirketi olarak, başvuru sahiplerinin özel hayatlarının gizliliğine saygı duyuyor ve önem veriyoruz. Bu nedenle başvuru sahiplerinin kişisel verilerinin kullanılmasında, başvuru sahiplerinin temel hak ve özgürlüklerini korumak amacıyla yürürlükte olan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu* hakkında bilgi vermek istiyoruz. Başvuru sahiplerinin kişisel verilerini internet üzerinden, çağrı merkezi kanallarından; sözlü, yazılı ya da elektronik ortam üzerinden bize iletebiliyorlar.

Biz bu verileri;

  • • Yunanistan Başkonsolosluğu adına kabul ediyor;
  • • Her zaman güvenle saklıyor,
  • • Kanunun izin verdiği kuruluşlar dışında kimseyle paylaşmıyoruz.
  • Dilediğiniz zaman bize başvurarak;
  • • Kişisel verilerinizin kullanılma amacını,
  • • Hangi kuruluşlarla ve ne amaçla paylaşıldığını öğrenebilirsiniz.
  • • Eksik ya da hatalı kaydedilen ya da kullanılan bilgilerinizin düzeltilmesini talep edebilirsiniz
  • Kanun kapsamında detaylı bilgi almak için TBMM’nin resmi internet sitesinden kanunu inceleyebilirsiniz.
  • *6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK")

Kosmos Vize Hizmetleri Limited Şirketi.