ÖNEMLİ

Aşağıdaki form online ortamda vize başvuru formunuzu oluşturabilmeniz için hazırlanmıştır.

Formu doldurulduktan sonra sayfanın altında yer alan FORMU GÖNDER butonuna tıklayarak yazıcıdan çıktısının alınması gerekmektedir.

Ekran görüntüsü ile sayfanın tamamının çıktısının alınması GEÇERSİZDİR.


Form yazdırmak için izlenecek adımlar:

- Formu doldurduktan sonra mutlaka GÖNDER butonuna tıklamanız gerekmektedir.

- Butona tıkladıktan sonra açılacak olan sayfada BAŞVURUNUZUN ÇIKTISINI ALMAK İÇİN TIKLAYIN butonuna basarak yazıcıdan formuzun çıktısını alabilirsiniz.

- Başvuru esnasında kullanmış olduğunuz email adresinize formu basabilmenizi sağlayacak olan link mail olarak gönderilmektedir. Eğer formu doldurduğunuz an çıktı alma şansınız yoksa mail adresinize gönderilecek link üzerinden çıktı alabilirsiniz.


Geçersiz olarak değerlendirilecek formlarla (ekran görüntüsü-printscreen-web sitesindeki sayfanın çıktısı) yapacağınız başvuruda formunuz görevlilerimizce kabul edilemeyecektir.


Başvuru Formu
GG AA YYYY
10) Reşİt olmayanlar İçİn
 
GG AA YYYY
GG AA YYYY
17) Başvuru Sahibi

 
GG AA YYYY
20/A)İş Vereninizin
20/B) Öğrenciler İçin
Geçerlilik Tarihleri GG AA YYYY 'den
GG AA YYYY ( ' e kadar )
GG AA YYYY
28) Varsa, Gideceğiniz Esas Ülke İçin Giriş İzni:

GG AA YYYY

GG AA YYYY

GG AA YYYY

GG AA YYYY

GG AA YYYY
31/A) Üye Ülkeye Sizi Davet Eden Kişinin
31/B) Eğer Böyle Bir Durum Söz Konusu Değilse, Üye Ülkede Kalacağınız
32/A) Davet Eden Firmanın/Kurumun
32/B) Davet Eden Firma/Kurumdan İletişim Halinde Olduğunuz Kişinin
34) AB, Avrupa Ekonomik Bölgesi veya İsviçre Konfederasyonu (CH) Ülke Vatandaşı Olan Aile Bireyine Ait Şahsi Bilgiler
GG AA YYYY
36) Yer ve Tarih
GG AA YYYY
37)İmza (Reşit olmayanlar / temyiz kuvveti bulunmayanlar için, vasinin/ yasal vasilik hakkı olan kişinin imzası)
GG AA YYYY

* Başvuru formunuz veri koruma kanununa göre 3 takvim ayı olarak tutulacaktır. Bu süre içerisinde başvuru yapılmadığı takdirde formunuz otomatik olarak silinecektir. Sistemden silinen başvuru formlarınızın çıktısı kabul edilemeyecektir. 3 ayı geçirdiyseniz sistem üzerinden tekrar başvuru formu doldurmanız gerekmektedir.